Zomeracties Haagse Lerarenpas

De laatste weken van het schooljaar zijn bijna voorbij en de zomervakantie is in zicht. Tijd om te gaan genieten van vele acties en kortingen met de Haagse LerarenPas! Speciaal voor de zomervakantie zijn er weer extra acties toegevoegd aan het aanbod. Zo krijg je met de Haagse LerarenPas fikse kortingen op verschillende concerten tijdens het Delft Chamber Music Festival en kun je met 50% korting naar het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden. Liever even afkoelen? Op vertoon van de Haagse LerarenPas aan de kassa van de Uithof krijg je van 1 juli t/m 31 augustus een gratis dagpas voor de sneeuwbaan! Hongerig geworden van al die uitstapjes? Bij de Pizzabakkers kun je van zondag t/m donderdag met 15% korting komen eten en bij Sol Beach ontvang je maar liefst 25% korting op een heerlijke BBQ.

Heb je de pas nog niet aangevraagd?
Doe dit eenvoudig en snel via https://www.sbbdenhaag.nl/lerarenpas/. Je ontvangt dan een mail met meer informatie en een persoonlijke code om de Haagse LerarenPas gratis te activeren.
Heb je de pas al aangevraagd?
Activeer hem dan snel met je unieke code en profiteer direct van de vele aanbiedingen!

De vernieuwde, digitale, Haagse LerarenPas is een cadeautje van de gemeente Den Haag aan alle Haagse leraren in het po, vo en mbo om jullie te bedanken voor je inzet. Ook stagiairs, onderwijsassistenten, instructeurs en alle andere functies zijn onmisbaar. Iedereen die werkzaam is in het Haagse po, vo en mbo kan daarom gratis de Pas aanvragen. Op vertoon van de Haagse LerarenPas krijg je een jaar lang toegang tot allerlei kortingen en aanbiedingen in Den Haag, zoals bij musea, winkels, restaurants etc. Vraag hem dus snel aan en profiteer.

Heb je vragen, mail dan naar lerarenpas@sbbdenhaag.nl. Veel plezier!

Scroll naar boven