Zomeraanbiedingen Haagse Lerarenpas

De zon is weer tevoorschijn gekomen en zomer(vakantie) is alweer in zicht. Met de Haagse LerarenPas kun je in de tussentijd genieten van vele kortingen bij verschillende aanbieders in Den Haag. Lekker in de zon op het terras bij SolBeach met 25% korting op de bbq, of ontvang 25% korting op een hoofdgerecht bij Wagamama. Liever naar het museum? Bij zowel het Haags Historisch Museum, Rijksmuseum de Gevangenpoort als het Museon-Omniversum kun je met korting naar binnen. Activeer je Pas direct om te kunnen profiteren van deze en vele andere acties.

Heb je de pas nog niet aangevraagd? Doe dit eenvoudig en snel via https://www.sbbdenhaag.nl/lerarenpas/. Je ontvangt dan een mail met meer informatie en een persoonlijke code om de Haagse LerarenPas gratis te activeren.
Heb je de pas al aangevraagd? Activeer hem dan snel met je unieke code en profiteer direct van de vele aanbiedingen!

De vernieuwde, digitale, Haagse LerarenPas is een cadeautje van de gemeente Den Haag aan alle Haagse leraren in het po, vo en mbo om jullie te bedanken voor je inzet. Ook stagiairs, onderwijsassistenten, instructeurs en alle andere functies zijn onmisbaar. Iedereen die werkzaam is in het Haagse po, vo en mbo kan daarom gratis de Pas aanvragen. Op vertoon van de Haagse LerarenPas krijg je toegang tot allerlei kortingen en aanbiedingen in Den Haag, zoals bij musea, winkels, restaurants etc. Vraag hem dus snel aan en profiteer.

Heb je vragen, mail dan naar lerarenpas@sbbdenhaag.nl. Veel plezier!

Scroll naar boven