Lente-acties Haagse LerarenPas

De lente is officieel begonnen en de meivakantie staat alweer bijna voor de deur. Om dit te vieren heeft ADO Den Haag een mooie actie voor de Haagse leraren beschikbaar gesteld. Op vertoon van je digitale Haagse LerarenPas kun je bij aanschaf van 1 kinderkaart op zondag 16 april om 12.15 uur voor slechts 6,- naar de wedstrijd ADO Den Haag tegen Almere!

Niet zo’n voetbalfan? Gelukkig zijn er nog meer acties voor pashouders! Zo kun je ook in de meivakantie voor slechts €10 naar de tentoonstelling Escher – Andere wereld! in het Kunstmuseum. En Madurodam hanteert in 2023 exclusief voor houders van de Haagse LerarenPas een onderwijstarief van €7,50 euro. Activeer je Pas direct om te kunnen profiteren van deze en vele andere acties.

Heb je de pas nog niet aangevraagd? Doe dit eenvoudig en snel via https://www.sbbdenhaag.nl/lerarenpas/ Je ontvangt dan een mail met meer informatie en een persoonlijke code om de Haagse LerarenPas gratis te activeren. Heb je de pas al aangevraagd? Activeer hem dan snel met je unieke code en profiteer direct van de vele aanbiedingen!

De vernieuwde, digitale, Haagse LerarenPas is een cadeautje van de gemeente Den Haag aan alle Haagse leraren in het po, vo en mbo om jullie te bedanken voor je inzet. Ook stagiairs, onderwijsassistenten, instructeurs en alle andere functies zijn onmisbaar. Iedereen die werkzaam is in het Haagse po, vo en mbo kan daarom gratis de Pas aanvragen. Op vertoon van de Haagse LerarenPas krijg je toegang tot allerlei kortingen en aanbiedingen in Den Haag, zoals bij musea, winkels, restaurants etc. Vraag hem dus snel aan en profiteer.

Heb je vragen, mail dan naar lerarenpas@sbbdenhaag.nl.
Veel plezier!

Scroll naar boven