Haagse LerarenPas

De voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur! Speciaal voor houders van de Haagse LerarenPas zijn er weer een aantal leuke aanbiedingen om tijdens de vakantie (en daarna) gebruik van te maken. Zo krijg je tijdens de voorjaarsvakantie op vertoon van je Haagse LerarenPas een gratis upgrade naar het Airpark bij Monkey Town, kun je tot maar liefst begin september voor slechts €10 naar de tentoonstelling Escher – Andere wereld! in het Kunstmuseum en hanteert Madurodam in 2023 exclusief voor houders van de Haagse LerarenPas een onderwijstarief van €7,50 euro! Activeer je Pas direct om te kunnen profiteren van deze en vele andere acties.

Heb je de pas nog niet aangevraagd? Doe dit eenvoudig en snel via https://www.sbbdenhaag.nl/lerarenpas/. Je ontvangt dan een mail met meer informatie en een persoonlijke code om de Haagse LerarenPas gratis te activeren.
Heb je de pas al aangevraagd? Activeer hem dan snel met je unieke code en profiteer direct van de vele aanbiedingen!

Op 5 oktober 2022 (de Dag van de Leraar) is de nieuwe Haagse LerarenPas gelanceerd in digitale vorm. De Haagse LerarenPas is een cadeautje van de gemeente Den Haag aan alle Haagse leraren in het po, vo en mbo om jullie te bedanken voor je inzet. Ook stagiairs, onderwijsassistenten, instructeurs en alle andere functies zijn onmisbaar. Iedereen die werkzaam is in het Haagse po, vo en mbo kan daarom gratis de Pas aanvragen. Op vertoon van de Haagse LerarenPas krijg je toegang tot allerlei kortingen en aanbiedingen in Den Haag, zoals bij musea, winkels, restaurants etc. Vraag hem dus snel aan en profiteer.

Heb je vragen, mail dan naar lerarenpas@sbbdenhaag.nl. Veel plezier!

Scroll naar boven