Andersom Den Haag

Kennismakelaars
Begin deze maand zijn de twee kennismakelaars gestart. Op het LinkedIn-account van Andersom Den Haag hebben zij zich voorgesteld:

Leora Tonus

Leora Tonus:
“Ik streef ernaar waardevolle connecties binnen en buiten het onderwijs te realiseren, zodat leerlingen het maximale uit hun schooltijd kunnen halen.”

 

 

Marthe Brinkel

Marthe Brinkel:
“We gaan samen aan de slag om een verrijkte schooldag voor de kinderen te creëren, op een manier die in de praktijk ook haalbaar is.”

 

Leora en Marthe zijn al volop in gesprek met directeuren over het anders organiseren van het onderwijs door inzet van vakprofessionals. Meer weten over de aanleiding, de werkwijze en de voordelen? Neem contact op via info@andersomdenhaag.nl

Feestelijke lancering
Op woensdag 31 mei van 15.00 tot 17.00 vindt de feestelijke lancering plaats van Andersom Den Haag. Binnenkort ontvangen de directeuren en bestuurders, aangesloten bij het convenant, de uitnodiging. Leuk als je erbij bent!

Platform fase 2
Donderdag 30 maart heeft er weer een update van het matchingsplatform plaatsgevonden. De zoekfunctie is verbeterd en we hebben op verzoek een s(b)0-filter toegevoegd. De (kwaliteits)criteria waar aanbieders aan moeten voldoen zijn nu verplichte velden bij het aanmelden en het volledige aanbod is alleen te bekijken na het aanmaken van een account.

Optimalisatie van het platform is een doorlopend proces. We zijn hiervoor continu in gesprek met scholen (gebruikers) en vakprofessionals (aanbieders). Fase 3 staat gepland vanaf september.

Stuurgroep
Het tweede stuurgroepoverleg vindt plaats op 30 maart. We verwelkomen drie nieuwe leden: Emira Bilkic (SCOH), Anouk Nooteboom (Lucas Onderwijs) en Maritta Versnel (NME).

Lees hier meer over de andere stuurgroepleden en wat er inhoudelijk is besproken tijdens het eerste overleg. We hebben twee ‘vrije stoelen’, die vanuit de convenantpartners kunnen worden ingevuld. Interesse? Meld je aan via info@andersomdenhaag.nl

Volg ons op LinkedIn voor alle updates over Andersom Den Haag!

Scroll naar boven